Pages

Saturday, November 30, 2013

Christmas GIVEAWAY is here!!

Talking to myself - Christmas giveaway !! <3

Tämä on tosiaan siis Facebook-giveaway, eli jos sulla ei ole facebookkia eikä kaverikaan voi osallistua sun puolesta, niin nyt pyydän anteeksi ettet voi osallistua :<<< Mutta ei hätä ole tän näköinen, tulen tekemään lisää blogi-giveawayta myös ensi vuonna taas <3 

(Eli et tosiaan voi osallistu blogin kautta, vaan facebookkiin siitä mars! <3)
Eli osallistumisen säännöt: 


- Kuka tahansa voi osallistua! 
- Sinun tulee tykätä Facebook sivusta: 
- Tykkää tästä kuvasta sekä kommentoi minkä korun haluaisit voittaa. (Vaihtoehdot siis kuvassa! Mainitse maksimissaan 3 eri korua, mikäli haluaisit useamman.)
- Mikäli jokin näistä jää tekemättä, ei osallistumistasi oteta huomioon!
- Mikäli osallistuja tulee useampia, lisään ekstra palkintoja!
- Mikäli voitat, tulee sinun laittaa minulle viestillä osoitteesi, jotta voin postittaa sinulle voittosi  (Mahdollisimman pian, mikäli haluat korusi Jouluksi kotiin!)

Tämän hetkiset palkinnot siis ovat:
* Tumman vihreät lonkero-korvikset
* Vaalean vihreät lonkero-korviset
* Jäätelö-kaulakoru
* Pipari-purkki-kaulakoru
* Galaxi-kaulakoru
* Korppi-kaulakoru
* Lepakko-kaulakoru mustilla helmillä

Voittajat valitaan 15.joulukuuta! 
Onnea kaikille! 


If you don't have facebook, I am sorry that you cannot enter this time. But no worries, there will be more giveaways here in my blog, so just keep a look-out for those <3 

(So you cannot enter here in my blog!! You have to go to facebook and like the page! <3)In english: 


- Anyone anywhere can enter!
- You must like the page:
- You need to like this picture and comment below which piece you would like to win.(Check picture for prices! You can only mention three pieces maximum!)
- If you don't do all of the above, your entry will not qualify. 
- The more there are entries, the more there are prices. 
- If you win, you need to message me your address, so I can send it to you. NOTE: people from outside Finland; I cannot guarantee that you will receive your item before Christmas, so please keep that in mind 


The prices are:
* Dark green tentacle-earrings
* Light green tentacle-earrings
* Icecream-necklace 
* Cookiejar-necklace
* Galaxy-pendant
* Raven-pendant
* Bat-necklace with black pearls

Winners will be picked on 15th of December!
Good luck everyone! 
Palkinnot - Prices

Monday, November 11, 2013

Dead-mans blog...

Bluuuuargh!!! Anteeksi, gomen, gomen, gomen!! Kuollut blogi, niin paljon jäljessä!! Kukaan jaksa edes käydä täällä enäää x____x'  Sitä kun huomaamattaan tekee sellaista 9-10 tuntista työpäivää niin sen jälkeen sitä tulee vaan kotiin ja syö ja tuijottaa hetken zombina televiisiota ja sitten menee nukkumaan, ja aamulla sama uudelleen. Mulla on tuolla odottamassa vielä äitin ja mun Lontoon matkan kuvat, Saksan matkalta sen about reilusti yli tuhat kuvaa (holy shit).... Sitten Tracon ja Fan Fest... Oh lord. Ja nyt viikonloppuna on sitten Taidekuja Helsingin Gloriassa. Joka on muuten ILMAINEN, eli siis pääsymaksuton, hint hint, wink wink :D Ei maksa mittää, tulkee kattomaan, ostelee, selaamaan, sanoo moi <3 Kaikki käy! Pelkään, että siellä on mitä ilmeisemmin ihan sairaan kuollutta. Eli siis SUNNUNTAINA, HELSINGISSÄ, Gloriassa. Sama paikka missä loliconi oli, sekä Ofelia. 

Niin ja oli tuossa Tanjan Halloween bileet <3 Räpsin kuvia nopsaan vaan siitä alkuilllasta, kamera sai jäädä sitten sivuun lopuksi ajaksi. Ei sitä aina jaksa olla räpsimässä intohimoisesti kuvia x) 

Mutta joo... 

Lätkäisen tähän vaikka pari kuvaa uudesta peruukistani, joka on siis Gothic Lolita wigsistä :) Tein sellasen hätä-pika meikin, ilta myöhään (joka selittänee tuplasilmäpussi xD )... Halusin vaan heti kuvaa siitä vaikka olinkin ihan umpi väsynyt ja tasan sen näköinenkin... Loving my double-eye-bags xD Tired much?! 

Tupla-silmäpussit... Aika komeet kieltämättä :D 

Hieman ennen Halloweenia... Yritin päästä fiiliksiin :D 

I put a spell on yoooouuuu.... 

 (Meeri oli jossain postauksessaan maininnut, että bloggeri heittää sen kuviin jotkut ihme ylimääräiset pupillit... ja nyt huomaan noissa parissa mun kuvissa ihan sama... O_O wtf... näkyykö toi muille?.... tapahtuuko toi muille...? It's freaking me out...) 

Quick translation: Dead-tired. Been doing a 9-10 hour days at work. There's a ArtisAlley happening in Helsinki this Sunday, please come and visit if you can <3 
Got my new wig from Gothic Lolita Wigs, and wanted to do a quick (horrible) make-up so I could take pictures of it. Showing off my hard-earned double eye-bags xDDD .... oh and pssssht! ....... there might be a Christmas-giveaway coming up.... ;)  But shhhh! It's a secret!!